Clouds
21 Budapest
Dollár
344,86 Ft
Euró
371,08 Ft
Font
431,95 Ft
Bitcoin
26,811 $

Grealish szerint erre nem sokan képesek a Real Madrid ellen, mint a City

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester Citynél most mindenki nagyon boldog, addig a Real Madrid súlyos vereséggel esett ki a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

A Manchester City nem kegyelmezett a Real Madridnak a manchesteri visszavágón, és bizonyították, jelenleg toronymagasan a világ legjobb csapata. Négy gólt gurítottak a madridiaknak, de még ennél is nagyobb lehetett volna a különbség a két csapat között.

Soron kívül 5G-tornyokat akart megsemmisíteni egy oltásellenes összeesküvés-elméletet valló nő

A vártnál is simábban jutott be a Bajnokok Ligája döntőjébe a City, és a vereség ellenére Ancelotti stabilnak érzi a helyét. Többek között Modric és Vinicus is megvédte az olasz trénert, akinek a szerződése 2024 nyaráig érvényes.

Természetesen nagyon boldogok a Manchester City játékosai, Jack Grealish ugyancsak kivette a részét a sikerből. „Ez hihetetlen. Nem hiszem, hogy sok csapat képes lenne erre a Real Madrid ellen” – idézte az ESPN az angol válogatott játékost.

„Nem tudom, mi ez, de megállíthatatlannak érzem magunkat.” – folytatta a City sztárja, aki után Kyle Walker is mondott pár szót. „Úgy vélem, a srácok jól beásták magukat, nagyon jól irányították a játékot, különösen az első félidőben.”

„Átjutottunk a vonalon, és ez a legfontosabb. Kell egy kis arrogancia, mint amit a támadók csinálnak. Mindig is azt mondom, hogy álljunk kik szemtől szemben velük, én pedig használom a tempómat.”