Újabb jelenetek láttak napvilágot a Gran Turismo filmről

TÉMÁK:
#Film
Fotó: Orlando Bloom angol színész a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál záróünnepségén 2023. május 27-én. MTI/AP/Daniel Cole
Kult
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Újabb jeleneteket nézhetünk meg a Gran Turismo filmből, aminek már nincs is olyan messze a debütálása a mozikban.

Egy ideje tudni lehetett, hogy film készül a Gran Turismo-ról, amit a valaha volt legjobb konzolos szimulátorjátékának tartanak. Egy igazi ikonról beszélünk, mely számtalan résszel örvendeztette meg a közönségét.

Soron kívül Kiderült, ki az esztergomi robbantás TEK-es áldozata

Messze kevesebb lenne a konzolos autósjátékok piaca, ha a japánok nem alkotják meg a Gran Turismo-t. Egy játék, ami rengeteget képes adni, és mindig is az egyik leglátványosabb volt a piacon.

Csak idő kérdése volt, hogy mikor készítenek belőle filmet, ráadásul világsztárok kaptak helyet benne. David Harbour is igent mondott, de Orlando Bloom is fontos szerepet vállal az autós filmben.

Természetesen az akciók sem maradhatnak el, számtalan drámai jelenet vár ránk, és egy szerelmi szál ugyancsak része lesz a filmnek. Az eddig megjelent trailerek alapján azt kell mondjuk, hogy nem fogunk csalódni.

Alább újabb jeleneteket nézhettek meg az augusztusban debütáló Gran Turismo filmről. Egy forgatás, ami mindenki számára nagy izgalmat jelenthetett, már csak a különleges versenyautók miatt is.