Dollár
392,12 Ft
Euró
405,81 Ft
Font
469,72 Ft
Bitcoin
16,879 $

Gőzerővel keresi a Real Madrid Modric utódját

Fotó: Unsplash/ Simon Reza

Bense Róbert

2022. június 8. - 14:06

Úgy tűnik, meg is találták az ideális jelöltet.

Habár idén is remek teljesítményt nyújtott a horvát középpályás, az óra sajnos ketyeg és egyre többször merül fel a 36 éves játékos pótlásának kérdése. Most egy újabb jelölt tűnt fel, ugyanakkor továbbra is kérdéses, hogy Modric mikor és végül kinek adja át a stafétát.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsányék igyekeznek blokkolni az EU-s pénzek megérkezését

A Real Madrid rutinos játékosai idén szó szerint aranyat értek. Elég csak Benzemát megemlíteni, aki 34 éves kora ellenére bombaformában van, és nem mellesleg ő az idei Aranylabda legfőbb várományosa – emlékeztetett a Fichajes.

Az elismerést Modricnak is odaítélték még 2018-ban, és szemlátomást azóta sem kopott meg a tudása, ám könnyen lehet, hogy egyéves szerződéshosszabbítása végén 2023-ban szögre akasztja a cipőt a világbajnoki ezüstérmes klasszis.

És hogy ki lehet az a bizonyos utód? A hírek szerint a Rennes 24 éves középpályása, Lovro Majer, aki honfitársától bizonyosan kapott néhány hasznos tanácsot, Modric mellett ugyanis Majer is a horvát válogatottat erősíti.

Majert egyenesen Modric ajánlotta a klub számára, aki egyébként több európai csapat radarján is szerepel, a Manchester United és a Bayern München is érdeklődik iránta. Nem is csoda, hiszen 49 mérkőzésen 11 gólt szerzett és 13 asszisztot osztott ki.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.