Dollár
428,40 Ft
Euró
423,53 Ft
Font
483,35 Ft
Bitcoin
20,158 $

Görög Zita sejtelmesen is különleges és gyönyörű

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2022. július 17. - 10:44

Emellett ismét érdemes elolvasnotok a mélyebb gondolatsorát, ami sokakban megfogalmazódik, és igenis érdekes ezzel foglalkozni.

Görög Zitáról mindig is tudhattuk, hogy egy különleges és egyedi személyiség, akiben rengeteg érzés kavarog. Időről időre kiírja magából ezeket a gondolatokat, és legutóbb is így tett, aminek csak örülni tudunk.

Soron kívül Orbán Prágából üzent: az elhibázott brüsszeli szankciós politikát újra kell gondolni

Zita nemcsak gondolatokat fogalmaz meg, hanem kérdéseket is feltesz, melyekre sok különböző válasz lehetséges. Még mindig az egyik legszebb természetes modell, aki sajnálja, hogy az emlékeket nem lehet átadni senkinek örökségül.

„Az emlékeket, sajnos nem lehet átadni senkinek örökségül. Sokszor azt gondolom mennyire klassz lenne, ha a gyermekeim már minden tapasztalatommal rendelkeznének és nem futnának majd bele azokba a hibákba, amiket én elkövettem.” – írta a posztjában Zita.

Eljött a nagy nap Tóth Gabiéknál

„Máskor pedig arra gondolok, talán tudok annyi bölcsességet átadni, hogy a nehézségeket elkerüljék és talán nekik nincs is arra szükségük ami nekem kellett ahhoz, hogy az legyek aki most vagyok a folyamatos változásban.”

Lapozó: 1 2