Dollár
434,38 Ft
Euró
424,14 Ft
Font
487,25 Ft
Bitcoin
19,188 $

Görög Zita egy időutazó szupermodell

Fotó: Instagram/Görög Zita
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 24. - 03:10

Aki ráadásul egyre több mély és értékes gondolatot oszt meg, amikre érdemes odafigyelni, és elgondolkodni bizonyos dolgokon.

Görög Zita nagyon régóta tagja a hírességek világának, de bizonyos szempontból kilóg a sorból. Azok közé tartozik, akiket nem vesznek körbe botrányok, mégis nagyon érdekesek, sok bennük a sejtelmesség.

Soron kívül GTSOU: nem változott az Európába irányuló orosz gázszállítások mennyisége

Az egyik legszebb természetes szépségről beszélhetünk, aki színésznőként és modellként is nagyszerű. Mint azt láthattuk, A Konyhafőnök VIP alatt, a konyhában szintén rendkívül meghatározó tud lenni.

Megannyi különleges része van Zita lelkének, amik miatt érdemes követni őt a közösségi médiában, kezdve a mélyebb gondolataival, és a szintén csodálatos fotóival. Most is mintha csak időt utaztunk volna vele, nemcsak a fekete-fehér hatású fotója miatt.

Kulcsár Edina várandós, közös babája lesz G.w.M-mel

“Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.” néha kevés, kell az a kéz, az az egy ölelés, hogy haladni tudj az utad felé. Merészeltem kiegészíteni saját gondolatommal még kb. 20 évvel ezelőtt Weöres Sándor: Szembe fordított tükrök c. gyönyörűségének sorát.” – olvasható Zita bejegyzésében.

Lapozó: 1 2