Három hatalmas klub is vinné az Európa-bajnokság német sztárját

Fotó: Twitter/FC Bayern München
not image

Hujber Dávid

2021.július.21 - 13:10

A Bayern München nem nyugodhat meg, mivel a középpályása továbbra sem hosszabbította meg a szerződését.

Goretzka volt az egyik olyan játékosa az Európa-bajnokságnak, aki felhívta magára a figyelmet, és ezzel más top-klubok célkeresztjébe került. A Bayern München egyik legfontosabb játékosáról van szó, ahol 2018 óta játszik.

Előtte a Schalke és a Bochum színeiben igyekezett minél jobb teljesítményt nyújtani, tehát a Bundesligán kívül más bajnokságban még nem próbálhatta ki magát. Hamarosan azonban új vizekre evezhet, mert nem egy sztárklub szeretné a soraiban tudni.

A Goal a német BILD-re hivatkozva arról számolt be, hogy a Manchester United, a Real Madrid és a Barcelona is szorosan figyelemmel követi a német játékos helyzetét a Bayern Münchennél, ahol még mindig nem tudtak megállapodni a játékossal.

Ez amiatt is lehet kellemetlen, mivel a következő évben lejár a szerződése, így ingyen távozhat. Ha valamikor, akkor ezen a nyáron kellene pénzt csinálniuk a középpályásból, másképpen úgy járnak, mint Alaba esetében, aki ingyen igazolt a Real Madridhoz.

A Real Madrid visszatért sztárja lenyűgözte Ancelottit, végre eljött az ő ideje

A fentebb említett három csapat érdeklődése nem lehet meglepetés, mivel a britek és a két spanyol óriás igyekszik megerősíteni a középpályáját. Goretzka egy olyan profillal rendelkező labdarúgó, aki tökéletesen beleillene a rendszerükbe.