Dollár
391,51 Ft
Euró
406,36 Ft
Font
470,74 Ft
Bitcoin
16,503 $

Radikális újítás érkezik a Google keresőjéhez

Twenty20
not image

Kulcsár Péter

2021. október 18. - 19:31

A világ legnépszerűbb keresőjének mobil változatában az asztali verzióhoz képest kényelmesebb lapozási módszer lesz elérhető.

A Google blogbejegyzéséből kiderült, apró ráncfelvarráson eshet át a teljes kereső, bevezetik ugyanis a folyamatos görgetést, amelynek a találatok oldalán veheti majd hasznát a felhasználó.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

A Google-ön jelenleg lapozgatva, valamint további gombnyomásra tölthetjük be az új keresési eredményeket, attól függően, milyen eszközön böngészünk, ez azonban meg tudja törni a találati lista pásztázását, és átugorhatjuk akár a releváns hivatkozásokat is.

Mindezek apropóján úgy határoztak a vállalatnál, hogy mobilokon aktiválják a szóban forgó funkciót, melynek lényege, hogy a találatok végtelenítve jelennek meg, mintha egy nagyon hosszú listát akarnának átlapozni. Kissé zavarónak tűnhet, de a vállalat szerint így sokkal folyamatosabbnak hat az élmény, és sokkal kisebb valószínűséggel hagyunk ki valami fontosat.

Mivel azonban egy igen hangsúlyos változtatásról van szó, fokozatosan vezetik be: első körben az amerikai felhasználóknál, az angol nyelvű kereséseknél. Ugyanakkor előbb-utóbb máshol is fel fog tűnni, de hogy pontosan mikor, azt nem közölték. 

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.