Dollár
392,31 Ft
Euró
410,65 Ft
Font
475,99 Ft
Bitcoin
17,021 $

Gombóc Artúr is megirigyelheti a fiatal szekszárdi csokitolvajokat

Unsplash
not image

Kulcsár Péter

2021. május 13. - 15:37

Összesen három fiatallal szemben indítványoztak büntetőeljárást a szekszárdi rendőrök, miután kiderült róluk, hogy több tucatnyi édességet tulajdonítottak el a városban található üzletek polcairól.

Az elmúlt hétvégén több bejelentés is érkezett a Szekszárdi Rendőrkapitányságra, hogy helyi üzletekből fiatalok nagyobb mennyiségű csokoládét akartak ellopni. Volt olyan, akiket a bolt biztonsági őre megpróbált feltartóztatni, de elszaladt a helyszínről – adta hírül a Police.hu.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Akadt olyan is, aki miután lebukott, az ellopott több tucatnyi csokoládét hátrahagyva menekült el. Az egyenruhások elfogtak egy 23 éves szekszárdi és egy 19 éves sárszentlőrinci férfit is, akikkel szemben üzletszerűen elkövetett lopás vétség miatt indítottak büntetőeljárást.

A fiatalabb elkövető egy óra alatt 86 tábla csokoládét lopott el három különböző üzletből. A 23 éves tolvaj attól sem rettent meg, hogy elfogták, mert másnap újabb lopáson érték tetten.

2021. május 10-én egy 16 éves szekszárdi fiút fogtak el a rendőrök, aki hasonló módszerrel lopott csokikat egy üzletből, mint a hétvégén elfogott fiatalok.

Vele szemben is eljárás indult. A beszerzett bizonyítékok alapján munkatársaink megállapították, hogy mindhárman az elmúlt időszakban egyenként legalább öt-öt alkalommal loptak boltokból különböző mennyiségű édességet.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.