A gólöröm után életét vesztette az egyiptomi edző

Fotó: David Tomaseti/Unsplash
not image

Borbély Fanni

2021. december 4. - 14:43

Heves ünneplésbe kezdtek, miután a csapat belőtte győztes gólját a másodosztályú mérkőzésen, az egyiptomi futballedző azonban a gólöröm közepette életét vesztette.

Az El-Magd és az El-Zarqa közötti mérkőzés december 2-án zajlott le, amikor a meccs 92. percében Mohamed Saad berúgta a találkozó egyetlen gólját, mire a stadion szinte egy emberként kezdett azonnal egy vad ünneplésbe.

Az RT szerint a hazai csapat egy ideje már nagyon gyengén teljesített, ezért is örültek meg ennyire a győztes gólnak, azonban akkora volt a felhajtás hirtelen, hogy Adham El-Selhadar edző egyik pillanatról a másikra összeesett a pályán.

Habár az edzőt azonnal ellátták a mentősök, és rögvest kórházba is szállították, már nem tudtak segíteni az 53 éves egyiptomi edzőn, aki végül életét vesztette. A hivatalos információk szerint az edző halálának oka szívroham volt.

Az El-Magd csapatát nagyon megrázta edzőjük halála, és hatnapos gyászt hirdettek, valamint felfüggesztették a következő mérkőzést is. Az általa korábban edzett csapatok mind megrendültek a hír hallatán, de még az élvonalbeli klubok is tisztelegtek az edző előtt.