Clouds
21 Budapest
Dollár
360,06 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,44 Ft
Bitcoin
23,139 $

Giorgia Meloni barátnője vesztette életét a római lövöldözésben 

Fotó: MTI/AP/Andreea Alexandru
Európa
not image

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Az elkövetőnek állítólag sorozatos vitái voltak a lakóközösséggel, de az indíték még nem tisztázott. 

Egy római kávézóban tartottak lakógyűlést vasárnap, amikor egy 57 éves férfi belépett, majd kiabálni kezdett: „Mindannyiótokat megöllek!”

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

A szemtanúk elmondása alapján három embert megölt, hármat pedig megsebesített, mielőtt a lakók lefegyverezték volna a férfit. Az elkövetőnek állítólag sorozatos vitái voltak a lakóközösséggel, de az indíték még nem tisztázott. 

Giorgia Meloni: Nicoletta boldog volt, és gyönyörű

Mint utóbb kiderült, az egyik áldozat Giorgia Meloni barátnője volt, aki az Instagramon emlékezett meg Nicoletta Golisanóról, majd részvétét fejezte ki a többi áldozat családjának is. 

„Nicoletta védelmező anya, őszinte és diszkrét barát, erős és törékeny nő volt egyszerre. De mindenekelőtt profi szakember volt, akinek nem mindennapi kötelességtudata volt. Ez a kötelességtudat vitte oda egy vasárnap reggel, ahol egy férfi arra várt, hogy két másik nővel együtt agyonlője őt egy római társasházi gyűlésen. Nem helyes így meghalni. Nicoletta boldog volt, és gyönyörű, abban a piros ruhában, amelyet néhány hete vett az 50. születésnapi partijára. Számomra mindig is ilyen szép és boldog lesz” – idézi a Mandiner

A lap hozzáteszi, hogy a rendőrség sem árulta el az indítékot, és Olaszország miniszterelnöke sem utalt arra, hogy politikai indíttatás állhatna a háttérben.