Dollár
392,52 Ft
Euró
401,32 Ft
Font
474,79 Ft
Bitcoin
23,115 $

Geszler Dorottya szexi kerek feneke a nap egyik fénypontja

Fotó: Instagram/Geszler Dorottya
not image

Hujber Dávid

2021. március 25. - 19:32

Egy nyári képet osztott meg magáról a magyar sztár, akinek semmi oka panaszkodnia az alakjára, büszke lehet rá.

Geszler Dorottya tökéletesen bizonyítja azt, hogy a kor csak egy szám, semmi több. Sokkal fontosabb az, hogy belül mit érzünk, illetve milyen módon éljük az életünket, mert ez az adja meg az alapot annak, hogy hogyan nézünk ki.

Soron kívül A Mol átvállalta a költségeket, ismét jöhet a kőolaj a Barátság vezetéken keresztül

Nyilvánvalóan a genetika is fontos szerepet játszik, de nem foghatunk mindent arra, így ami igazán fontos, az az életmód, a rendszeres mozgás, az egészséges táplálkozás és a pozitivitás, mely mindig sok erőt képes adni.

Dorottya, aki 1981 és 1992 között járt a Táncművészei Főiskolára, igen nagy karriert futott be a médiában, és még mindig csodálatosan fest, az egyik legvonzóbb sztár Magyarországon, miközben májusban ünnepelheti az 51. születésnapját.

Rácz Jenő feláldozná magát azért, hogy Dóri tovább élhessen

Csak ámulhatunk a róla készült képeken, mert az alakja olyan, mint egy jó formában lévő 30 éves nőnek. A bikinis képei is rendkívül erősek, igazi motivációs-bomba azoknak, akik kissé elhagyták magukat.

Ezúttal egy nyári képet posztolt magáról, amin a kerek feneke is jól látszik, ahogy az megvillan a lemenő nap fényében. Tökéletes beállítás, nagyszerű forma… Kell ennél több? A kérdés inkább költői…

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.