Geszler Dorottya szexi kerek feneke a nap egyik fénypontja

Fotó: Instagram/Geszler Dorottya
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nyári képet osztott meg magáról a magyar sztár, akinek semmi oka panaszkodnia az alakjára, büszke lehet rá.

Geszler Dorottya tökéletesen bizonyítja azt, hogy a kor csak egy szám, semmi több. Sokkal fontosabb az, hogy belül mit érzünk, illetve milyen módon éljük az életünket, mert ez az adja meg az alapot annak, hogy hogyan nézünk ki.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

Nyilvánvalóan a genetika is fontos szerepet játszik, de nem foghatunk mindent arra, így ami igazán fontos, az az életmód, a rendszeres mozgás, az egészséges táplálkozás és a pozitivitás, mely mindig sok erőt képes adni.

Dorottya, aki 1981 és 1992 között járt a Táncművészei Főiskolára, igen nagy karriert futott be a médiában, és még mindig csodálatosan fest, az egyik legvonzóbb sztár Magyarországon, miközben májusban ünnepelheti az 51. születésnapját.

Rácz Jenő feláldozná magát azért, hogy Dóri tovább élhessen

Csak ámulhatunk a róla készült képeken, mert az alakja olyan, mint egy jó formában lévő 30 éves nőnek. A bikinis képei is rendkívül erősek, igazi motivációs-bomba azoknak, akik kissé elhagyták magukat.

Ezúttal egy nyári képet posztolt magáról, amin a kerek feneke is jól látszik, ahogy az megvillan a lemenő nap fényében. Tökéletes beállítás, nagyszerű forma… Kell ennél több? A kérdés inkább költői…