Clouds
21 Budapest
Dollár
357,68 Ft
Euró
388,81 Ft
Font
442,52 Ft
Bitcoin
23,047 $

Geszler Dorottya szexi combjai villantak a karácsonyfa mellett

Fotó: Instagram/Geszler Dorottya
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nagyon úgy fest, hogy Geszler Dorottya teste már most nyári formában van, noha még csak karácsonyhoz közeledünk.

Geszler Dorottya egy név, akit még a fiatalok is jól ismerhetnek a múltból. Évtizedekkel ezelőtt kezdte meg a karrierjét a médiában, és a nézők nagyon hamar megszerették, nem beszélve a sok hódolóról.

Soron kívül Orbán Viktor: az infláció egy közellenség, amit le kell törni

A férfiakat egyenesen lenyűgözte a televízióban, és ez ma sincs másképp, még mindig fiatalos, szexi, vonzó és olyan vonalai vannak, amikről sokan csak álmodoznak. Emellett egy érdekes karakter és személyiség, akit legutóbb A Konyhafőnök VIP új évadában láthattunk.

Érdemes őt követni a közösségi médiában, néha visszautazik az időben, máskor olyan szexi fürdőruhás fotókat oszt meg magáról, hogy még mi is zavarba jövünk tőle. Minimum pedig motiváltakká válunk a nyári formánkat illetően.

Ez már most megvan neki, hónapokkal a szezon előtt, és aki kicsit ismeri őt, tudhatja róla, hogy mennyire szereti a nyarat. A legszebb és legjobb hónapok, bár a karácsonyt sem hagyhatjuk ki a felsorolásból.

Ha már karácsony, akkor nézzük meg Dorottya legújabb fotóját, amin egy karácsonyfa mellett pózol, megvillantva a rendkívül formás lábait és combjait. A követők is hamar felkapták rá a fejüket, ami nem csoda, ez egy igencsak eltalált fotó.

Még több fotó: A Nagy Ő: drámai levelet kapott Árpa Attila