Dollár
380,86 Ft
Euró
394,02 Ft
Font
465,97 Ft
Bitcoin
24,750 $

Gerard Piqué a kulcs a Barca új szerződtetéseihez

Fotó: Gerard Piqué, a Barcelona (j) és Tokmac Nguen, a Ferenváros játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének elsõ fordulójában játszott FC Barcelona – Ferencvárosi TC mérkõzésen a barcelonai Camp Nou stadionban 2020. október 20-án. MTI/EPA/EFE/Alberto Estevez
not image

Fazekas Kiara Barbara

2022. augusztus 6. - 03:40

A katalánok egyik csapatkapitányának állásfoglalása fontos tényező az újonnan érkezők szempontjából 

A spanyol sajtó szerint Gerard Piqué megakadályozhatja, hogy az FC Barcelona komolyabb akadályokba ütközzön az új szerzeményeinek, Robert Lewandowskinak, Jules Koundénak, Franck Kessiének, Andreas Christensennek és Raphinhának a regisztrációja miatt.

Soron kívül “A NATO az utolsó ukránig harcolni fog Oroszország ellen”

A spanyol középpályás elvileg fontolóra veszi annak lehetőségét, hogy lemondjon a klub által neki járó bruttó 52 millió euró nagy részéről, amely még a 2022/23-as szezonra járt volna neki – írja a Fichajes.net

Ez megkönnyítheti és megváltoztathatja a klub dolgát a nyári átigazolási időszak hátralévő részében, ugyanis megfelelnének a liga pénzügyi fair play szabályainak. 

Gerard Piqué ráadásul a következő szezonban is maradhat az FC Barcelonánál, annak ellenére, hogy Jules Koundé és Andreas Christensen érkezésével, valamint Ronald Araújo berobbanásával elveszítette a kezdőcsapatban elfoglalt helyét. 

A következő szezonban Xavi Hernandez rotációjának mégis szerves része lesz.