Clouds
21 Budapest
Dollár
367,09 Ft
Euró
392,70 Ft
Font
440,70 Ft
Bitcoin
22,972 $

Ronaldo párja egy nagyon szexi szettel köszönt be (fotók)

Fotó: Instagram/Georgina Rodriguez
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egy egészen más környezetben fogják élni az életüket, mint amihez eddig hozzászokhattak, össze sem lehet hasonlítani a kettőt.

Cristiano Ronaldo fiatalkora óta fényűzésben él, de ezért keményen meg kellett dolgoznia, mert nem gazdag család gyerekeként látta meg a napvilágot. A futballnak köszönhetően azonban elérte, hogy bármit megvásárolhasson magának.

Soron kívül Hosszú távú gázvásárlási megállapodást köt a kormány Azerbajdzsánnal

Hamar biztossá vált, hogy az élete végéig nem lesznek anyagi gondjai, már a Manchester Unitednél jelentős összegeket keresett, és szép lassan elkezdte gyűjteni a különböző luxusautókat, amikből most sincs hiány.

Az évek alatt számos nagyon drága autót vásárolt magának, illetve a családtagokat sem hagyta ki. Emellett luxusingatlanokat is birtokol, van egy magángépe, és annyi pénze a számláján, ami bőven kitart.

Most, hogy csapatot váltott, annyi pénzt fog keresni, mint még soha ezelőtt a pályafutásában. Ennek viszont az is az ára, hogy nem Európában játszik, így a Bajnokok Ligájában sem fogják látni a nézők.

Georgina Rodriguez, Ronaldo szerelme is folytatja a modellkarrierjét, és a tőle megszokott szexi posztok sem maradhatnak el. Ezúttal egy lazább szettben jelentkezett, amit alább tekinthettek meg.

Még több bulvár: Rogán-Gaál Cecília megmutatta a gyönyörű születésnapos virágcsokrát