Clouds
21 Budapest
Dollár
357,53 Ft
Euró
388,55 Ft
Font
442,61 Ft
Bitcoin
22,910 $

Így néz ki extra-elegánsan Cristiano Ronaldo kedvese

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Georgina Rodriguez egy nagyon exkluzív ruhát viselt az eseményen, és nemcsak azzal hívta fel magára a figyelmet, hanem rajta lévő ékszerekkel is.

Georgina Rodríguez még mindig csak 27 esztendős, és nem véletlenül tartják a világ egyik legjobb nőjének. A spanyol modell hatalmas karriert csinált a közösségi médián keresztül, sok millió követője van, amire joggal lehet büszke.

Soron kívül Még mindig a panelt a leggyorsabb eladni az ingatlanok közül

Élete tökéletesnek mondható, mert mindamellett, hogy fényűzésben töltheti a napjait, boldog családanya és Cristiano Ronaldo a párja, aki nem mellesleg a világ egyik legjobb futballistája. Régóta alkotnak egy párt, és közösen nevelik a gyerekeiket.

Az elmúlt egy évben még inkább megnőtt az érdeklődés Gina iránt a márkák részéről, és számos divatfotózáson vett részt. Időközben elérte a 26 milliót a követők számában az Instagramon, ami szintén nagy siker.

Micsoda pali: Cristiano Ronaldo, a világ egyik legjobb pasija

Sokat van mozgásban, eseményről eseményre jár, de természetesen a család az első számára, és elsősorban családanya, aki a karrierjére is figyelmet fordít. A különleges szépség imád a gyerekeivel és Ronaldóval lenni, akiknél nincs fontosabb számára.

Lapozó: 1 2