Őrületesen vonzó Cristiano Ronaldo párja, aki újra mosolyog (fotók, videó)

Fotó: Instagram/Georgina Rodríguez
not image

Hujber Dávid

2022. május 28. - 02:07

Jó látni azt, hogy Georgina Rodriguez a tragédiát követően újra képes mosolyogni és nevetni, jól érezte magát Cannes-ba.

Mindig nehéz feldolgozni a gyászt, amire csak íratlan szabályok létezned, de a végén csak az idő fog segíteni. Ha elveszítünk valakit, aki nagyon fontos volt számunkra, úgy érezzük, hogy az óra is lassabban forog, és beszűkül a tér.

Ez egy olyan természetes érzés, ami kikerülhetetlen, és mindenki más módon dolgozza fel magában a történteket. Sokunknak ilyenkor az a legfontosabb, hogy kapjunk egy kis szabad teret a lelkünkben, és elteljen némi idő.

Cristiano Ronaldo és szerelme, Georgina Rodriguez nemrég elvesztették az egyik újszülött gyermeküket. A részletek továbbra sem ismertek, de ennél sokkal fontosabb, hogy a szülők újra képesek mosolyogni és nevetni, nemcsak maguk, hanem a többi gyermekük miatt is.

Fotókon Metzker Viki látványos leánybúcsúja

Georgina karrierje töretlen, az egyik legnépszerűbb modellé vált, lassan már 40 millióan követik őt az Instagram oldalán, és a gyászban az is segíthet, hogy sok millióan támogatják őket lelkileg, a világ minden tájáról.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.