Gelencsér Timi vallomása az Exatlon után

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021.június.17 - 09:14

Timinek még mindig kicsit furcsa otthon lennie, hiszen öt hónapon át egy teljesen más rutin szerint élt, amit szintén élvezett, de most vissza kell szoknia.

Gelencsér Timi az elmúlt három évben összesen több mint egy évet töltött Dominikán a forgatások miatt, először versenyzőként, majd riporterként. Ez pedig igen hosszú idő, és mindig kicsit furcsa visszatérnie a régi életéhez.

Többek között erről is beszélt a TV2-nek adott videós interjújában, rávilágítva arra, hogy most újra neki kell megszerveznie az életét, hiszen véget ért az Exatlon, amit Gréti és Bálint nyert meg a kihívók csapatából.

„Nagyon jó újra itthon lenni, bár furcsa. Tényleg öt hónapig voltam Dominikán, és öt hónapon keresztül szinte ugyanaz volt a napi rutinom: felkeltem, edzettem, kimentem a pályára, vége volt a meccsnek, akkor az online interjúkat csináltam, hazaiakkal skypeoltam, telefonáltam, és mentem aludni.”

„Szinte mindig ez volt a forgatókönyv, nyilván amikor szabadnapom volt, akkor jöttem-mentem az országban. A napi rutin ebből ugyanez volt mindig, és hazajöttem, most újra magamnak kell megszerveznem az életemet, újra nekem kell időpontokat kérni, időpontokat intézni.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.