Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Pirosban köszöntötte 2023-at Gelencsér Timi, és milyen jól áll neki

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gelencsér Timinek a piros szín is nagyon jól áll, a 2022-es esztendőt is stílusosan búcsúztatta el, és vág neki 2023-nak.

Ha Gelencsér Timi visszatekint az elmúlt pár évére, valószínűleg annyi emlék ugrik be neki, hogy órákon át tudna beszélni róluk. Rengeteg minden történt vele, kezdve az Exatlon Hungary-vel, ahol először versenyzőként bizonyított.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Hónapokon át teljesített Dominikán, végül ezüstéremmel távozott, majd riporterként visszatért. Nem sokkal később megnyerte a Dancing with the Stars első magyarországi évadát, a második szezon óta pedig ő az egyik műsorvezetője a produkciónak.

Tavaly az Ázsia Expresszben is szerepelt, ami élete nagy vágya volt, bár arra nem számított, hogy lelkileg ilyen nehéz lesz. Voltak nagy mélypontjai, hamar kiesett, de visszatért, és majdnem a döntőig menetelt Rozs Gerivel.

Közben divatfotózásokra járt, visszatért az iskolapadba, és még sokáig sorolhatnánk. Amikor ennyire aktív az ember, rettentő gyorsan fejlődik és a lelkének is jót tesz, mert nincs ideje arra, hogy szomorkodjon, vagy keseregjen.

Timi stílusosan zárta a 2022-es évet, nemcsak a nagy és látványos tűzijáték miatt. Ez a piros szett is remekül áll neki, nem beszélve a sminkről és a frizuráról, ami kapcsán ugyancsak sok dicséretet kap.

Még több bulvár: Vajna Timi sejtelmes szerelmes fotója a párjával szilveszterkor