Dollár
426,80 Ft
Euró
421,99 Ft
Font
481,42 Ft
Bitcoin
20,132 $

Gelencsér Timi igazán extra megjelenése a Sziget Fesztiválról (videók)

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 11. - 15:18

A híres modell és szépségkirálynő, aki egy ideje már műsorvezető is, nagyon boldog volt, hogy ott lehetett a Sziget Fesztivál első napján.

Gelencsér Timi a TV2 egyik új csillaga, aki fokozatosan kapta meg a lehetőséget arra, hogy kiteljesedjen. Ezen idő alatt sokat tanult, fejlődött, és ez a folyamat természetesen nem ért véget, ez egy ilyen szakma.

Soron kívül Felmérés: a gyerekvállalás egyre hátrébb tolódik a prioritási listán Finnországban

Egy soha véget nem érő fejlődés a médiában dolgozni, és ismét komoly feladatot bíztak rá, ráadásul az Ázsia Expresszben versenyzőként láthatjuk majd viszont. A Dancing with the Stars harmadik évadában pedig műsorvezető lesz.

Nem fog unatkozni a következő hónapokban, bár eddig sem tette, az idei nyara is rendkívül aktív. Szerda este a Sziget Fesztiválon láthatták az emberek, és mint mindig, ezúttal is egy igazán extra megjelentést választott.

Őrületesen látványos lett Tolvai Reni frizurája a Sziget Fesztiválra (videó)

Timitől már hozzászokhattunk ahhoz, hogy minden jól áll neki, és a Sziget Fesztiválra ő is csavart egyet a hőfokon. Frizurája és a sminkje mellett érdemes felhívni a figyelmet a topra, ami tökéletesen megy a többi kiegészítőhöz.

Lapozó: 1 2