Gelencsér Timi smink nélkül mutatta meg magát, dobtunk is egy hátast

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021.március.6 - 22:28

A csodaszép modell ezúttal smink nélkül mutatta meg magát, ami a ritkább pillanatok egyike, de azt kell mondjuk, kicsit sem csalódtunk, sőt…

Gelencsér Timi sokak számára nagyon fontos része lett az Exatlon Hungarynek, mely jelenleg is tart a harmadik évaddal. Kezdenek felpörögni az események, fogynak a napok és egyes versenyzők távozása fájdalmasabb, mint gondolnánk.

Ákos kiesése sokkolva hatott a bajnokokra, aki végül hozzá méltóan, tanári módon mondott beszédet a nagy búcsúja előtt. Sokan sajnálták, hogy a kigyúrt és jóképű bajnok már nem tagja a csapatnak, aki egy érdekes titokról is lerántotta a leplet a kiesését követően.

Mindez, ha nem lenne elég, Palik Lászlón is tisztán lehetett érezni, hogy sajnálja a bajnokot, akit igazán megkedveltek az ötven nap alatt. Nem lehet könnyű a búcsú, amikor valakivel napi kapcsolatban vagy és látod a küzdőszellemét.

Ez azonban egy ilyen verseny, ezzel többek között Gelencsér Timi is tisztában van, aki akár meg is nyerhette volna az első évadot. A második szezon óta riporterként van jelen az Exatlonban és sokat ad hozzá a látványhoz, valamint a show-hoz az interjúkkal.

A szépségkirálynő most egy teljesen „natúr” képet mutatott meg magáról, abszolúte smink nélkül. A kiszeplősödött fiatal szépség megpirulva jelentkezett be, aki arra kérte a követőket, hogy adjon egy címet a képnek. „Dominikai álom, magyar módra” – legyen ez a mi címünk!