Gelencsér Timi smink nélkül mutatta meg gyönyörű arcát

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021.május.26 - 12:37

Timi természetes arccal is gyönyörű, amivel sokan értenek egyet, így nála az sem jelentene gondot, ha soha nem sminkelne.

Gelencsér Timi az egyik legnépszerűbb hazai híresség, akinek az élete 180 fokos fordulatot vett az elmúlt években. Egyre többet és többet láthattuk őt a médiában, és immáron azt mondhatjuk, hogy a TV2 egyik arca.

A szépségkirálynő az Exatlon Hungary első évadában mutatkozott be, de akkor még versenyzőként. Egészen a végéig harcban volt a fődíjért, ám sajnálatos módon be kellett érnie egy második hellyel, amit később győzelem követett a Dancing with the Starsban.

Nem kellett elköszönnünk Timitől, és az Exatlon riporternője lett, majd olyannyira felvette a ritmust, hogy a harmadik évadban is ő szerepel Palik László mellett, aki az eddig megszokottakhoz hasonlóan kommentátorként, műsorvezetőként véteti észre magát.

Exatlon: Franciska Lilla hatalmas születésnapi partijáról beszélt

Remek duót alkotnak, és aki követi őket a közösségi médiában, láthatja hogy időről időre összecsapnak egymással az ügyességi feladatok kipróbálásával. A hangulatra soha nem lehet panasz, ahogyan a verseny izgalmaira sem.

Timi nagyon aktív a közösségi médiában, most épp smink nélkül mutatta meg magát, természetes szépségét. „Ma csak így. Smink nélkül, filter nélkül, kócosan, pegpirulva, naturálba.” – írta a posztjában.