Gelencsér Timi a félelmetes sérüléseiről beszélt, húzós részletek derültek ki

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 18. - 13:15

Azok, akik egy kis törékeny nőt látnak Timiben, tévednek, mert nemcsak mentálisan erős, hanem fizikálisan is, de nem egy súlyos sérülése volt már.

Alapesetben Gelencsér Timiről azt gondolhatnánk, hogy nem voltak még súlyosabb sérülései, mert az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars ideje alatt is parádésan teljesített. Most azonban kiderült, hogy számos nagyon fájdalmas sérülésen van túl.

Elárulta, hogy a mai napig ki tudja szedni a vállát a helyéről, amiben rosszul forrt össze a szalag, és ennek meg is itta a levét. Ez azonban még mind semmi, voltak még más súlyosabb sérülései is.

„Volt már valamilyen sérülésed? Ha igen, milyen?” – tették fel a kérdést Timinek az Instagram oldalán keresztül, ahol bizonyos időközönként kérdezz-felelek órát tart. A modell erre a kérdésre is őszintén válaszolt, és nagyon részletesen.

Dancing with the Stars 2: Leesett az állunk Szécsi Debórától

„Repedt már el könyököm és csuklóm.” – kezdte a válaszát, majd jöttek az újabb sérülések. „Síelésnél meniscus-szakadás volt a térdemben, ezért váltottam snowboardra.” – tudhattuk meg az egykori szépségkirálynőtől.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.