Gelencsér Timi reagált a titokzatos „kézfogós” képére

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021.április.8 - 06:58

Az Exatlon Hungary riporternője reagált az egyik róla készült képre, ami azt sugallhatja, hogy hosszú idő után talán ismét kapcsolatban van.

A Dancing with the Stars ideje alatt számtalan találgatás született, hogy vajon mi van Gelencsér Timi és Hegyes Berci között, akik közös erővel nyerték meg a táncversenyt, ráadásul igen komoly fölénnyel a nevük mellett.

Timi és Berci is rendre arról beszélt, hogy csupán barátok, nincs szó többről. Rengeteg olyan nézői vélemény született a közösségi médiában, hogy szerintük való életben is tökéletes pár lennének, nemcsak a táncparketten.

A verseny után Timi Dominikára utazott az Exatlon Hungary harmadik évada miatt, ahol szintén riporterként dolgozhat. Időről időre rajongói kérdésekre is válaszol, egy ilyen esemény ideje alatt beszélt arról, hogy miért nincs párja.

Talán most fordult a kocka, miután egy igen sejtelmes kép került fel róla az Instagram oldalára, ahogy egy férfi fogja a kezét a medencében. A szépségkirálynő annyit fűzött még hozzá, hogy „így telnek a napjaink”

Természetesen sokan voltak kíváncsiak arra, hogy ki is az a férfi, akinek a keze látható, illetve ez már azt jelentheti, hogy Timi szíve foglalt? Várható volt, hogy ezzel kapcsolatban bőven lesznek kérdések, mert több ezren látták a sztorit.

Drága Timi, a párod volt, akivel ‘telnek a #napjaink’?

Ki fogta a kezed a medencében?

Ki volt, akinek a medencés képen fogtad a kezét?

Ki volt a képen, aki fogta a kezed?

Jelenleg van kiszemelted? Ki fogta a kezed a nemrégiben kirakott sztoridban?

Timi nem szerette volna válasz nélkül hagyni a kérdéseket, még akkor sem, ha a magánéletéről van szó, amit nyilván javarészt megtart magának. „Kiszemeltem mindig van. Az pedig titok marad, hogy a kezemet ki fogta a képen. #bocsiii” – írta a válaszában Timi