Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,597 $

Gelencsér Timi: soha ne plasztikáztass azért, mert valaki másnak akarsz megfelelni

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gelencsér Timi arról is beszélt, hogy tervez-e további plasztikai műtéteket az élete során, illetve ajánlaná-e a szájfeltöltést.

Gelencsér Timi bombaformában van, ugyanakkor ez nem újdonság, mert gyerekkora óta sportol, és felnőttként sem engedte el a rendszeres tesmozgást. Lélegzetellátó fotók jelennek meg róla, amik csak azt bizonyítják, hogy az egészséges életmód nagyon is kifizetődő.

Soron kívül Megszöktek a börtönből, majd elmentek palacsintázni: a vendégek buktatták le őket

Timi jelenleg odahaza lábadozik a mellplasztikai beavatkozása után, így több ideje van arra, hogy válaszolgasson bizonyos kérdésekre. Azt is megtudhattuk, hogy nem tervez újabb plasztikai operációkat elvégeztetni a testén.

„Tervezel még plasztikai műtéteket?” – érkezett a kérdést Timi Instagram oldalán, ahol százezrek követik, rengetegen kíváncsiak arra, hogyan éli az életét, mik a tervei, milyen ruhákat hord, és így tovább.

Timi nem tervez újabb plasztikai beavatkozásokat

„Nem.” – válaszolt egyértelműen és határozottan Timi. „Ez az egy testrészem volt, amin szerettem volna korrigálni, mióta abbahagytam az élsportolást.” – tette hozzá a válaszában Timi, akit a szájfeltöltésről is megkérdezték, ajánlja-e.

„Ajánlani ilyen dolgokat nem illik szerintem. Ez mindenkinek a saját döntése kell legyen, saját maga miatt (soha ne plasztikáztass azért, mert valaki másnak akarsz megfelelni!!)” – folytatta a modell az oldalán.

„Tedd fel magadnak a kérdést, hogy jobban érzed majd magad a bőrödben? Segít növelni az önbizalmad? A kulcs szerintem a természetesség megtartása, és a mértékletesség! Van különbség egy pici ajakdúsítás és a kacsacsőrre töltött száj között.”