Gelencsér Timiben volt egy kis para, de bevállalta

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021. július 24. - 04:40

Miközben Gelencsér Tmi szépen lépdel felfelé a közösségi média ranglétráján, újabb és újabb izgalmas fotózásokon vesz részt.

Az egykori szépségkirálynő imádja az életét és a karrierjét, ami az utóbbi években meredeken ível felfelé. Ki tudja, hogy milyen jó dolgok várnak még rá, mert egyrészt nagyon fiatal, másrészt hatalmas követőtáborral rendelkezik.

Ez pedig már az a követőszám, amire megannyi márka, támogató figyelhet fel. Az Instagramon például több mint 403 000 követővel bír, és csak idő kérdés, hogy mikor éri el a félmilliót, amit minden bizonnyal meg fog ünnepelni.

Ezek igen komoly mérföldkövek, de kicsit sem irigyelhetjük tőle, mert remek és vidám karakter, aki kicsit sem szállt el a sikerek láttán. Vannak, akik ilyenkor teljesen megváltoznak, de Timi nem sorolható ebbe a kategóriába, ugyanaz a szerény, humoros lány maradt, mint volt.

Micsoda csapat a Dancing with the Starsban: Tóth Andiék és Árpa Attiláék

Ezt mindenképpen jó látni, akárcsak azt, hogy ennyire élvezi a munkáját. Legutóbb Ciprusra utazott el egy fotózás miatt, ami egy újabb különleges tengerparti helyszín. Nem egy látványos kulisszák mögötti fotót osztott meg magáról, amik igencsak visszaadják az élményt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.