Gelencsér Timi a földi mennyországból üzent

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021. november 28. - 12:25

Ha létezik mennyország, akkor sokan talán valami hasonlót képzelnek el maguknak, ahol mindig szép az idő, és nyugalom van.

Sokan szeretnénk szép időt és nyugalmat, ami egy igen erős kombináció tud lenni, különösen ezekben a furcsa időkben, amikor a világjárvány erős hatással van az életünkre.

A stressz állandóan jelen van az életünkben, gyakorlatilag kikerülhetetlen, emiatt is fontos, hogy időről időre kikapcsoljunk, és lehetőleg ne vigyük magunkkal a munkát, mert az már nem nyaralás.

Vagy, ha magunkkal is visszük, ne feledkezzünk meg arról, hogy milyen is élvezni a jó időt, mert hazatérve sokszor teljesen más körülmények fogadnak bennünket. Magyarországon már hónapokkal ezelőtt véget ért a nyári szezon, így elég messzire kell mennünk, hogy igazán forró időt kapjunk, és érezzük a bőrünkön a perzselő fuvallatot.

A Maldív-szigetek tökéletes célpont, ráadásul a kormány egy fontos megállapodást jelentett be a szigetek kapcsán, aminek az oltottak közül többen is örülhetnek. Egy sziget, ahol szinte mindig jó az idő, és nyoma sincs a stressznek.

Tóth Andi eszméletlenül szexi dekoltált képe igazi álom

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.