Videón, ahogy Gelencsér Timi cápák közé merül

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021. november 28. - 19:00

Nem semmi élményben lehetett része Gelencsér Timinek, aki elég bátor volt ahhoz, hogy cápák közé merüljön, és nagyon élvezte.

Gelencsér Timi egy igazi belevaló lány, aki nem fél semmitől, imádja a kalandokat, és elég bátor ahhoz, hogy extrémebb dolgokat is kipróbáljon. Sokan szeretik emiatt, és szinte mindig mosolyog, amivel pedig pozitivitást sugároz magából.

Aki kicsit is ismeri Timi, tudhatja, hogy ő valóban egy ilyen vidám és pozitív személyiség, akiben hatalmas a kitartás. Ezt valószínűleg a sportolói karrierjéből mentette át, és láthattuk, hogy mit produkált az Exatlon Hungary és a Dancing with the Stars első évadában.

Az Exatlonban éppen hogy csak lemaradt a győzelemről, míg a Dancing with the Starsban esélyt sem adott az ellenfeleinek. Timi azóta is mozgásban van, már most annyi emléket gyűjthetett, mint egy átlagos idősebb ember.

Hadas Alfrédot megkérdezték, mi a bizonyíték arra, hogy adományozott

Imád utazni, új dolgokat megismerni, és most olyasvalamiben volt része, amire sok férfi is nemet mondana. Timi mindenképpen szerette volna kipróbálni, hogy milyen érzés cápákkal úszni.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.