Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,77 Ft
Euró
379,76 Ft
Font
442,75 Ft
Bitcoin
41,727 $

Gelencsér Timi kutyusai által értette meg a többgyerekes anyukák életét

Erről az Instagram-sztorijában mesélt, ahol kifejtette, „mennyire nehéz igazságosnak lenni, egyenlően bánni, jelen esetben a kutyákkal, de egyébként a gyerekekkel”.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Spíler TV egyik új műsorvezetője, Gelencsér Timi gyakran oszt meg a kutyusaival közös tartalmakat, emellett igazán fontosnak tartja az örökbefogadás népszerűsítését. Így arról is beszámolt, hogy az egyéves Fügét egy menhelyről hozták el.

A korábban közzétett Instagram-sztorijában, amelyet a Blikk szemlézett, így fogalmazott a kutyatartás kapcsán: „Most értettem meg a többgyerekes anyukák életét. Mennyire nehéz igazságosnak lenni, egyenlően bánni, jelen esetben a kutyákkal, de egyébként a gyerekkel” – írta. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

A fiatal műsorvezető úgy érzi, nagyon igazságosan bánik velük, sosem érzékelteti, hogy egyiket jobban szeretné a másiknál, mert ilyenről szó sincs. „Mindkettőjüket imádom. Ha reggel lemegyek, egyik kezemmel simogatom Licsit, a másikkal Fügét” – magyarázta Timi.

Majd hozzátette, „Licsi 7 éve nálunk van, ő megszokta, hogy egyedül van, és nem nagyon érti, hogy most már csak egy kéz simogatja, nem kettő, mint régen”. Elmondása szerint gyakran beszél is a kutyákhoz, így például az elsővel azt is közölte, hogy „lett egy kistestvére”.

„Elmondtam Licsinek, ez nem azt jelenti, hogy kevésbé szeretem, hanem hogy lett egy kistestvére, aki eddig nulla szeretet kapott, legyen vele kedves és megértő. Attól, hogy itt van Füge, ugyanúgy szeretem, mint az elmúlt hét évben, csak egy másik kiskutyának is adok szeretetet”

– fogalmazott.