Gelencsér Timi kékben is szenzációsan néz ki

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 23. - 18:32

A Dancing with the Stars háttérműsárnak műsorvezetője szenzációsan néz ki, bármilyen ruha is legyen rajta, ez most is kiderült.

Gelencsér Timi talán soha nem izgult ennyire, mint most, mivel televíziós pályafutása legnagyobb lehetőségét kapta meg a TV2-től. Ezen a hétvégén indul útjára a Dancing with the Stars második évada, aminek ő lesz az egyik főszereplője.

Tavaly nyártól egészen év végéig egy rendkívül intenzív időszakot élt meg versenyzőként, de minden percét élvezte, és szomorú volt, amikor véget ért a show. A győzelem azonban az ő kezében landolt, hatalmas fölénnyel nyert Hegyes Berci oldalán.

A Dancing with the Stars második évadában is fontos szerepet fog játszani, mivel ő lesz a háttérműsor műsorvezetője. Sokat készült a feladatra, hónapok óta tanulja a szakmát, és szombaton eljön a nagy pillanat számára.

Séfek Séfe: Adrienn azt mondja, nincsenek nagy mellei, humorával fogna pasit

Izgatottan várjuk az új szerepben, mivel eddig riporteri szerepben láthattuk őt az Exatlon Hungary második és harmadik évadában. Most azonban szintet lép, amellyel a nyomás is nagyobb lesz a vállain, de ehhez már hozzászokhatott korábban a sport és a modellkedés miatt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.