Velük futott össze Gelencsér Timi a Hungaringen

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021. augusztus 2. - 03:13

Ismerős arcokkal találkozott Gelencsér Timi a Hungaroringen, akik hozzá hasonlóan nagy népszerűségnek örvendenek.

Az Exatlon Hungary harmadik évada minden eddigit felülmúlt, noha magasan volt a léc. Végtelenül izgalmas, változatos és végig lüktető volt a verseny, nem beszélve a drámai fordulatokról, amik főként a bajnokokat érintették.

Ezek a nem várt kiesések erősen befolyásolhatták az eredményt, és részben ennek is volt betudható az, hogy végül csak kihívók voltak ott a legjobbak között. Már soha nem tudjuk meg, mi történt volna, ha például Franciska és Janka versenyben marad.

Intenzív hónapok voltak ezek, amik hiányoznak is, mivel a játékosok valamilyen szinten a szívünkhöz nőttek, ugyanakkor nem tűntek el, jelen vannak a közösségi médiában. Gelencsér Timi is aktív, aki először versenyzőként, majd riporternőként tette le a névjegyét Dominikán.

Így edzi a mérhetetlenül kerek fenekét Nicole Scherzinger, nagyon szexi (videó)

A bajnokok és a kihívók közül többen nagyon jó barátok lettek, gyakran jelennek meg együtt nagyobb eseményeken. Az idei Magyar Nagydíjra többek között a legutóbbi győztesek is meghívást kaptak, de Bálint finálés ellenfele szintén tiszteletét tette a Hungaroringen, akárcsak Dave.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.