Clouds
21 Budapest
Dollár
357,64 Ft
Euró
384,77 Ft
Font
437,29 Ft
Bitcoin
27,915 $

Gelencsér Timi már Hollywoodban van

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gelencsér Timi ismét repülőre ült, és ezúttal is nagyon-nagyon messzire vitte a gép, egészen az Egyesült Államokig.

Nem lehet azt mondani, hogy Gelencsér Timi inaktív lenne, mert az egyik legaktívabb híresség, aki imád utazni, tanulni, új dolgokat megismerni, és egyre magasabb szintekre kerülni, mind mentálisan, mind fizikálisan.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

Rendkívül sokrétű, és gyakorlatilag nincs olyan sport, amit ne űzne ügyesen. A Dancing with the Stars első évadát is megnyerte, ami egyfajta tapasz volt a lelkére, miután az Exatlon Hungary-ben a dobogó második foka lett az övé.

Ha emellett még énekelne is, valószínűleg a Sztárban Sztárban is szerepelne, de az égiek így sem bántak vele rosszul. Timi formája közben szép csendben abszolút top lett, és még mindig csak március közepe van.

Jó hír, hogy remekül sikerült plasztikai mellműtétje, és maximálisan elégedett az eredménnyel. Azóta nem láthattunk róla bikinis fotókat, de valószínűleg azok sem maradnak el, különösen a nyári időszakban.

Timi nemrég az USA felé vette az irányt, és Hollywoodig meg sem állt. „Pont 5 éve jártam itt utoljára, szerencsére ugyanolyan varázslatos ez a hely.” – írta a posztjában a nagyon boldog modell és szépségkirálynő, aki a TV2 műsorvezetőjeként is dolgozott az elmúlt években.