Dollár
423,88 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
19,181 $

Gelencsér Timi kemény hasedzés közben mutatta meg magát (videó)

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 4. - 04:02

Gelencsér Timi imád mosolyogni, és az edzőpartnere sem panaszkodhat, nagyon csinosan mutatnak egymás mellett, de külön-külön is.

Gelencsér Timi tipikus példája annak, hogy kemény és kitartó munkával milyen messzire juthat egy tehetség. A tehetség sok mindenki másban is megvan, de ha nem hisznek magukban az emberek, vagy lusták, akkor teljesen mindegy.

Soron kívül Legjobb barátja behívása miatt nyitott tüzet egy toborzótisztre egy férfi Szibériában

Rengeteg élet nem teljesedik ki emiatt, és amikor megöregszünk, akkor jövünk csak rá igazán, mennyivel másabb is lehetett volna az életünk. Timi valószínűleg nem fog ezen keseregni, mert folyamatosan pörög, rajta van azon, hogy még jobb legyen, és közben új dolgokat ismer meg.

Már egészen fiatalon sokat ért el, nemcsak a sportban, hanem a médiában is. A közösségi média egyik legnagyobb sztárja, a TV2 arcának is mondhatja magát, számos műsorban szerepelt, és még fog is.

Nem vette el teljesen Horváth Éva kedvét a kerékbilincs, gyönyörű lett a frizurája

Timi közben nem áll le, megállás nélkül edzésben van, odafigyel arra, hogy mit étkezik, bár nála is vannak „csalónapok”, amikor valami egészen mást eszik, legyen az cukros, vagy igen komoly mennyiségű szénhidrát.

Lapozó: 1 2