Gelencsér Timi formás, kerek popsija már Dominikán feszül a parton

not image

A T-800-as

2021. január 7. - 15:02

Timi is csatlakozott az Exatlon Hungary stábjához, amire nagyon sokan vártak, és biztosan fel fogja dobni a műsort a jelenlétével.

Timi is csatlakozott az Exatlon Hungary stábjához, amire nagyon sokan vártak, és biztosan fel fogja dobni a műsort a jelenlétével.

Mint ismeretes, Gelencsér Timi játékosként és riporterként is szerepelt az Exatlon Hungaryben. Rengetegen ismerték meg az első két évadban, és a modell mindkét szerepben helyt tudott állni, független attól, hogy a fődíjat nem vihette el.

A Dancing witht he Starst azonban megnyerte, aminek közvetlen karácsony előtt lett vége, és mivel volt még egy kis elfoglaltsága emiatt, nem utazhatott el rögtön a stábbal a csodálatos Dominikára, ahol a harmadik évadot forgatják.

Ez egy sok szempontból különleges helyszín Timi számára, amit nagyon jól ismerhet, és most újra munkába állhatott. Sokáig lesz odakint, és rengeteg kérdést tehet fel a versenyzőknek, akik szintén jól ismerhetik őt.

Vajna Timi szexi puszikat küldött a síparadicsomból, csodálatosan néz ki

Bevalljuk, mi is vártunk már ezt a pillanatot, mert Timi jelenléte nélkül nem az igazi az Exatlon Hungary, annyira hozzánőtt az évek alatt az adások hangulatához. Nem kell sokat várnunk, hiszen ott van a helyszínen.

A jelek szerint a modell továbbra is csúcsformában van, és úgy feszül a fenekén a kis gatya, hogy az már sok(k). Csak irigykedni tudunk erre a partra, ami sokakban idézhet fel emlékeket, akik jártak már hasonló helyen.