Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Ennyire kapta el Gelencsér Timit a buli heve csütörtökön

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2022. július 1. - 14:45

Gelencsér Timi nagyon elengedte magát, együtt lélegzett a bulival, ami miatt megfeledkezett valamiről, de ezzel nincs semmi gond.

Gelencsér Timi egy igazán energikus fiatal nő, egykori szépségkirálynő, ismert modell, sportoló, riporternő és műsorvezetőnő. Reméljük, semmit nem hagytunk ki, mert valóban ennyi mindent csinál, pedig neki is csak 24 óra áll a rendelkezésére egy nap.

Soron kívül Reuters: 1,1 milliárdos segélycsomagot készül kiutalni az Egyesült Államok Ukrajnának 

Emellett imád utazni, talán az a legkedvesebb hobbija, amit meg tudunk érteni, mert rengeteget ad az ember számára. Timi sincs ezzel másképp, amikor teheti, repülőre ül, és járja a világot, a különleges helyeket.

Az elmúlt években annyi helyen járt, hogy talán felsorolni sem tudná, és minden bizonnyal vannak még bakancslistás helyei. Most, hogy idehaza is tombol a nyár, olyan nagy szükségét nem érezzük annak, hogy külföldre utazzunk.

60 éves lett Dallos Bogi édesanyja, ilyen jó formában van

Pláne ebben az időszakban, amikor beindult a nyári szezon, és sorra jönnek a bulik. Timi is kedveli ezeket a napokat, legutóbb például annyira elkapta a buli heve, hogy még csak fesztiválozó fotó sem készült róla, de az indulás előtt megvolt a pillanat.

Lapozó: 1 2