Gelencsér Timi fenékformája kerekebb, mint egy bolygó

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2022. június 23. - 19:58

Gelencsér Timi is igyekszik élvezni a nyarat, és természetesen mindezt stílusosan teszi, miközben a formájával sokakat lenyűgöz.

Magyarország egyik legnépszerűbb sztárjáról beszélünk, aki sokat köszönhet a TV2-nek. Az Exatlon Hungary igen nagy ugrást jelen tett a karrierjében, többek között a közösségi médiában is, ahol már rengeteg követőt számolhat.

Több mint 416 ezer emberről beszélünk, és ezzel övé az egyik legnagyobb követősz ám Magyarországon. Üzleti szempontból sem mellékes, hogy hányan követik Timit, de ami ennél is fontosabb, azok a reakciók.

Nemcsak sok követője van, a reakciók is nagyobb mennyiségben érkeznek. A legutóbbi fotóját például alig 1 óra leforgása alatt több mint 5 ezren like-olták, és ez megint egy olyan statisztika, amit nem kell különösebben magyarázni.

Metzker Viki örökké hálás lesz a menyecskeruhájáért, Hollywoodban is megállná a helyét

Ugyanez igaz a formájára is, abszolúte lehengerlő, és egyúttal motiváló is. Sok munka van benne, de Timi mindig is sportos életet élt, ugyanakkor mindig keményebb tartani egy ilyen formát, mint azt elérni pár hónap alatt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.