Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,428 $

Gelencsér Timi észveszejtően jól néz ki, mi lesz ma este?

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Takács Petra

2021. május 4. - 18:52

A magyar modellnek köszönhetően is karneváli hangulat lesz Dominikán az Exatlonban, ahol egyre közelebb kerülünk a döntőhöz.

Az Exatlon Hungary harmadik évadának versenyzőinek sok különleges élményben volt már részük. Legutóbb például limuzinnal utazhattak, majd magángépre szálltak, és úgy élhettek egy napig, mint a leggazdagabb emberek.

Soron kívül A Szigeten lezuhant artista lábáért küzdenek az orvosok

A bajnokok sajnálhatták, hogy elbukták azt a bizonyos napot, mert így az élmény a kihívóknál landolt, akik időközben létszámfölénybe kerültek, és valamivel több mint húsz nap múlva véget ér a nagy verseny.

A versenyzők több mint négy hónapja vannak Dominikán, a családtagokkal is csak akkor kommunikálhatnak, ha egy ilyen lehetőség adódik, ami nagyon ritka. A kihívók eddig egyszer sem tudtak hozzájutni ehhez a lehetőséghez.

Hamarosan egy újabb nagy tétért fognak menni, aminek Gelencsér Timi lesz az egyik főszereplője. Pár napja légiutas-kísérőként láthattuk őt, amivel egy régi álma teljesült, most pedig itt a következő, táncos ruhában.

„Egyszer bolti eladó, egyszer stewardess, egyszer brazil táncosnő… Jövőhéten mi legyek?! Viccet félretéve, igazi megtiszteltetés volt a Coco Bongo táncosaival együtt táncolni, imádtam az egészet! A mai Exatlonban meglepetésből és riszálásból nem lesz hiány.” – írta a posztjában Timi.