Ha ma csak egy bikinis képet nézel meg, Gelencsér Timié legyen az

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Hujber Dávid

2021. július 26. - 00:05

A híres modell a szokásosnál is jobb formában van, ami kész csoda, hiszen eddig is topszinten volt, és az egyik legjobb nő Magyarországon.

Mielőtt valaki azt gondolná, hogy elfogultak vagyunk, ez nem teljesen van így. Ettől független tény, hogy kedveljük Timi karakterét, aki a Dancing with the Stars ideje alatt meg többet mutatott a remek karakteréből, mint az Exatlonban.

Hosszú heteken át figyelhettük, ahogy hétről hétre fejlődött és az egyik legjobbá vált. Közben őrületes mozdulatokat mutatott be Hegyes Berci oldalán, és már csak a nézők támogatása miatt sem volt kérdés, hogy ott lehetnek a döntőben.

Ha már ott voltak, nyertek is, méghozzá hatalmas fölénnyel. Maximálisan megérdemelték a sikert és ezzel szinte mindenki egyet tudott érteni. Azóta egy újabb Exatlon van Timi mögött és amióta visszatért, újabb és újabb fotózásokon jelenik meg, most épp Cipruson.

Gelencsér Timiben volt egy kis para, de bevállalta

Eddig is elismerően beszéltünk a formájáról, de most újra nagyon magasra tette a lécet. Ez a bikinis kép is csak azt bizonyítja, hogy a sport, a sok mozgás és az egészséges életmód maximálisan kifizetődik.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.