Dollár
431,79 Ft
Euró
423,20 Ft
Font
482,09 Ft
Bitcoin
19,433 $

Gelencsér Timi reagált a budapesti és vidéki bombariadókra (videó)

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
not image

Takács Petra

2022. április 19. - 18:59

Többek között Gelencsér Timiék programját is tönkretették a bombariadók, a modell és műsorvezető nem érti, az embereknek miért kell szórakozniuk ezzel.

Korábban beszámoltunk arról, hogy több budapesti és vidéki plázában is bombariadót hirdettek, ami mögött lehetséges, hogy ugyanazon személy vagy személyek állhatnak. Valószínűtlen, hogy mindez véletlen, mert ugyanazon a napon történtek a kiürítések.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

Szerencsére az esetek legnagyobb százalékában nem valósak ezek a fenyegetések, és a helyszíneken semmit sem találnak a szakértők, amik támadásra utalnának. Ugyanakkor minden egyes ilyen fenyegetést komolyan kell venni, és a rendőrség most is így tett.

Kivonultak a helyszínre, és közben a bombakereső csapatok is, hogy átvizsgálják a területet. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt, ki vagy kik állhatnak a fenyegetések mögött, de ha sikerül leleplezni őket, komoly büntetésre számíthatnak.

Az emberek többsége ilyenkor dühös, mert rengeteg érintettnek rontják el a programját, Gelencsér Timi is így járt, aki egy premier előtti vetítésre ment volna a szeretteivel. Régóta várta a filmet, mert az egyik kedvenc sztárja, Sandra Bullock szerepel benne.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.