Dollár
397,04 Ft
Euró
418,84 Ft
Font
487,47 Ft
Bitcoin
17,155 $

Gáspár Laci az X-Faktorban: „Már most fárasztóak vagytok” (videó)

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy eddig nem látott jelenet, ami mögött igazán izgalmas események húzódnak, hiszen kezdődnek a táboros epizódok az X-Faktorban.

Mint arról korábban már beszámoltunk, véget értek a válogatós részek az X-Faktorban, amiket még hónapokkal ezelőtt rögzítettek. Rengeteg különleges és furcsa hangot hallgattak meg a mentorok, akik néhol összekaptak egymással.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Herceg Erika egy alkalommal még ki is ment a stúdióból, annyira dühös volt, és a jelek szerint a táborban is történt egy hasonló jelenet, amikor elege lett az egészből. Rövidesen fény derül arra is, hogy pontosan mi váltotta ki ezt belőle, és mi történt azután.

A válogatók alatt százával érkeztek a versenyzők, a többségük azonban nem jutott tovább. Voltak, akik noha továbbjutottak, tudhattuk, hogy a táborban valószínűleg minimális esélyük sem lesz erre, de legalább ők is megtapasztalhatták a következő felvonást.

Noha Puskás Peti láthatóan sokkal komolyabb az X-Faktor idei évadában, nem feledkezett meg a humorról. Miközben már lehet jelentkezni a 2023-as X-Faktorra, kaptunk egy újabb eddig nem látott jelenetet.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2