Clouds
21 Budapest
Dollár
365,41 Ft
Euró
391,77 Ft
Font
439,87 Ft
Bitcoin
23,136 $

Gáspár Laci megjelent a TV2 képernyőjén

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Évek óta az RTL műsoraiban láthattuk Gáspár Lacit, aki most a TV2 egyik produkciójában szerepelt a kisfiával közösen.

Gáspár Laci számára finoman szólva sem ismeretlen a TV2, sokat köszönhet a csatornának, hiszen anno a Megasztár indította be a zenei karrierjét. Hatalmas sikereket ért el, de voltak nehezebb időszakai is.

Soron kívül A halottak száma 7000, a sérülteké 35000 fölé nőtt a hétfői földrengésben

Végül átigazolt az RTL-hez, ahol többek között az X-Faktor mentoraként is láthattuk szerepelni. Régóta tagja a mentorcsapatnak, és meghatározó szereppé vált számára a műsor, a mentori munka.

Most azonban újra a TV2-nél tűnik fel, méghozzá a kisfia oldalán. A Vigyázat, gyerekkel vagyok! új évadában vendégeskedett, ami egy remek kis kaland, játék volt számára, miközben jókat nevettek a fiával.

Már a belépőjük is nagyon látványos volt, látszik rajtuk, hogy milyen szoros közöttük a kapcsolat. Többek között a jelmezek is szóba kerültek, Ördög Nóri kíváncsi volt, hogy Laci milyen jelmezeket szokott rendelni.

„Csak tapadjon! Minél jobban tapad, annál jobb.” – válaszolt viccesen Laci, aki ugyancsak főszerepet vállal a következő adásban, melyben az utóbbi időben rengeteg kritikát kapott Czutor Zoli szintén feltűnik.

Még több bulvár: Piros színben izzó ruhában jelent meg Molnár Nini