Dollár
390,90 Ft
Euró
408,35 Ft
Font
472,37 Ft
Bitcoin
16,224 $

Gáspár Laci: „Innentől Erikának már mindegy volt, mit csinálok, beszólt”

Fotó: RTL Magyarország

Hujber Dávid

2022. október 4. - 20:07

Volt pár feszültebb pillanat Gáspár Laci és Herceg Erika, az X-Faktor régi és új mentora között, nem egyszer szólalkoztak össze a táborban.

Herceg Erika váltotta Csobot Adélt az X-Faktor női mentorának székében, aminek sokan örültek, míg mások nem. Olyanokat is lehetett találni, akik egyáltalán nem tudták, kiről van szó, de most már biztosan képben vannak.

Soron kívül Mexikói bokszoló fenyegette meg Lionel Messit a „tiszteletlen” ünneplés miatt 

Erika egy nagyon más karakter, mint Adél, és a személyisége még inkább eltér attól, mint amit Dallos Bogi képvisel. A legutóbbi két mentorlány után érkezett Erika, aki elemi erővel vágott neki a tehetségkutatónak.

Egy összeszokott brigádban dolgozik, így a beilleszkedés nem a legegyszerűbb, és noha nyitottak voltak vele, nem egy balhét láthattunk közöttük. Főként Laci és Erika között volt feszült a hangulat, és most az X-Faktor nagy mentora el is mondta, mi okozta ezt.

„Egy versenyzőn vitatkoztunk össze már a legelején. Kiss Kevint Erika és Peti is nagyon szerette volna a csapatába. Mi pedig azért ülünk ott négyen, hogy ebben a helyzetben segítsünk.” – mesélte az rtl.hu-nak adott interjújában Laci.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.