Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
348,33 Ft
Euró
378,67 Ft
Font
441,46 Ft
Bitcoin
40,942 $

Teljes őrület a Párharcban: Győzike négykézláb kántált a medencénél (videó)

Győzike mindig meg tudja lepni az embert, de hogy ennyire, arra talán még mi sem számítottunk volna.

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Gáspár Győző az egyik legszórakoztatóbb karakter Magyarországon, ugyanakkor legalább ennyire megosztó a személyisége. Sokaknak már az sem tetszik, hogy kijár a Fradi meccseire, ahol többekkel jó viszonyt ápol.

Győzi szereti a Ferencvárost, a futballt, és nyilván a hangulat sem utolsó, hiszen általában ezeken a meccseken van a legnagyobb atmoszféra. Győzőt jelenleg a Párharcban láthatjuk, és egy szeánszon is túl van. Soron kívül Változékony idő vár ránk hétfőn, éjszaka mínusz 10 fok is lehet

A csapat úgy döntött, hogy Győzike lesz a törzsfőnök, aki legutóbb is nagyon jól érezte magát. Sőt, olyasvalamit vitt véghez, amit sosem gondoltunk volna róla, hiszen köztudott, retteg a kígyóktól.

Ez már részben a múlté, és igenis számolni kel Gáspárékkal, akik ezzel együtt a szálakat jól forgatják. Ha azonban automatikus párbajozók lesznek, az számukra is végtelenül sokba kerülhet.

Győzike a szeánsz után kántálásba kezdett, és ez megint olyasvalami, amit még nem láttunk tőle. Természetesen indián jelmezben kántált, amit akkor is folytatott, amikor a többiek már nem voltak ott a medencénél.

„Kétséges”, hogy a Covid maszkoknak volt-e haszna?

Állítása szerint nehéz szétválasztani a maszkok hatását más korlátozó intézkedések hatásaitól.