Gáspár Győző full trendi megjelenése

Fotó: Instagram/Gáspár Győző
not image

Hujber Dávid

2021.április.7 - 22:27

Győzike szokásához híven mélyebb gondolatokat is írt a posztja mellé, ami sokakat gondolkoztathat el, mint általában az lenni szokott.

Gáspár Győző élete 180 fokos fordulatot vett, amikor ismertté vált, de mindig is ezt akarta, a reflektorfényt, bár arra talán ő sem számított, hogy ennyire nehéz időszakai is lesznek. Az évek múlásával egyre inkább megismerhette a híresség árnyoldalait.

A családja támogatása emiatt mindennél fontosabb és értékesebb számára. Jelenleg a LifeTV-n futó Van életünk című műsorban láthatjuk őket napi szinten hétfő és péntek között, mint hosszú évekkel ezelőtt a Győzike Show-ban.

Győző imádja a divatot, és igyekszik a képei mellé mélyebb gondolatokat is csatolni. Most is így tett a közel 120 ezres Instagram oldalán, ami szintén népszerű és látogatott. „Ma, mielőtt kimondasz egy bántó szót, gondolj azokra, akik nem tudnak beszélni. Mielőtt panaszkodsz az ételed íze miatt, gondolj azokra, akiknek nincs mit enni.”

Berki Mazsi úgy néz ki, mint egy hollywoodi híresség

„Mielőtt panaszkodsz a férjedre vagy a feleségedre, gondolj azokra, akik Istenhez fohászkodnak, hogy legyen társuk. Ma, mielőtt panaszkodsz az életre, gondolj azokra, akik túl hamar mentek el a másvilágra. Mielőtt siránkoznál amiatt, hogy túl nagy távolságon kell vezessél, gondolj azokra, akik ugyanezt a távolságot gyalog kell megtegyék.”

És amikor fáradt vagy és panaszkodsz a munkádra, gondolj azokra a munkanélküliekre, akik szívesen végeznék a Te munkádat. És amikor gyötrő gondolatok rossz kedvűvé tesznek, mosolyogj egyet és gondolj arra, hogy élsz és csodálatos, ami körülvesz.”