Dollár
393,50 Ft
Euró
411,83 Ft
Font
477,36 Ft
Bitcoin
17,001 $

Gáspár Evelin Varga Viktorról: „Kis hippi gyerek”

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Hujber Dávid

2022. október 21. - 11:21

Gáspár Evelin és szerelme, Attila nagyon nagy formák, akik egy szempillantás alatt megváltoztathatják a villa hangulatát a Párharcban.

A lehető legjobb döntés volt Gáspár Evelinéket betenni a műsorba, még ha ez csak pár nappal az indulást követően is történt. Evelin már számtalan műsorban bizonyította, hogy a középpontban van, és komoly hatással tud lenni az eseményekre.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Rendkívül tapasztalt, intelligens, dörzsölt, és bármilyen helyzetben meg tudja védeni magát. Nem éppen egy csendes karakter, és kiáll az igazáért, tőle nem számíthatunk arra, hogy majd csendben tűri a dolgokat.

Enyhe túlzással már a megérkezésükkel jobban felhívták magukra a figyelmet, mint a többiek összességében az elmúlt napokban. Ráadásul Evelint hamar betalálta az egyik sztár, akinek csattanós választ adott a kérdésére.

Hiába esett ki az egyik sztárpáros, Evelinék beköltözésével ismét ugyanannyian vannak, mint amikor elkezdődött a játék. Győzike lánya csendesen költözhetett be a párjával, mivel a többiek párbajon voltak, így volt egy kis idejük arra, hogy felfedezzék, kik laknak a villában.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.