Dollár
430,59 Ft
Euró
411,77 Ft
Font
455,54 Ft
Bitcoin
18,955 $

Gáspár Evelin trendi fesztiválos megjelenése a Sziget Fesztiválról

Fotó: Fesztiválozók a 28. Sziget fesztivál negyedik napján az óbudai Hajógyári-szigeten 2022. augusztus 13-án. MTI/Mónus Márton
not image

Takács Petra

2022. augusztus 14. - 08:49

Párja társaságában jelent meg Gáspár Evelin, aki egy igazi szigetes szettet választott, és valószínűleg remekül érezte magát.

Gáspár Evelin élete sokat változott azzal, hogy megismerhette az új párját, aki mellett stabil, boldog életet élhet. Korábban erre nemigen volt példa, nem volt szerencséje a férfiakkal, és ennek nem egyszer fizette meg az árát lelkileg.

Soron kívül Deutsch Tamás: a baloldal továbbra is a magyarok ellen dolgozik 

Ilyenkor az ember szép lassan kiábrándul a férfiakból, ami érthető, hiszen a többség nem vágyik sokra, csak arra, hogy szeresség, megbecsüljék, és igazán úgy bánjanak vele, mint egy nővel. Ez nem mindig adatik meg, főleg ebben a furcsa világban, amiben élünk.

Emiatt az igények is csökkennek, ami végtelenül szomorú, de mindig vannak kivételek, amiről Evelin is sokat tudna mesélni. Szerelme oldalán nagyon boldog, ez minden közös fotójukon jól látszik, sok időt töltenek együtt.

Berki Mazsi megelőzte a sajtót a szombat esti fótójával, háttérben Marics Petiékkel

Egy nap talán családot is alapítanak, meglátjuk, hogy mit hoz a jövő. Most az a legfontosabb, hogy mindketten boldogok, megtalálták egymásban azt, amit mindig is kerestek, és jól érzik magukat.

Lapozó: 1 2