Szerelmes fotó Gáspár Evelinről és párjáról

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Takács Petra

2022. május 12. - 10:44

Miközben Gáspár Bea és Győzike az Ázsia Expresszben küzdenek a győzelemért, Gáspár Evelin is igyekszik élvezni az életet.

Gáspárék még mindig erősen foglalkoztatottak a televízióban, korábban a LifeTV-ben szerepeltek, majd Evelin nekivágott a Survivor legújabb szezonjának, ahol összességében jól szerepelt, Ha nem kerül a Holtak Szigetére, valószínűleg igen komolyan tudta volna kavargatni a lapokat.

Egy évvel később most Bea és Győzike ült repülőre egy hasonló kaland okán, ami a szintén nagy népszerűségnek örvendő Ázsia Expressz. Már korábban megrendezték volna az új szezont, de a világjárvány közbeszólt, így a Farm VIP jött a helyére.

Most, hogy ideálisabb a vírushelyzet, a TV2 stábja elkezdte a forgatásokat, és mint korábban, Ördög Nóra a műsorvezető, aki imádja a versenyt. Kíváncsian várjuk, hogy meddig jutnak Beáék, de valószínűleg nagy show-t fognak csinálni.

Nagy a szerelem: Meggyes Dávid arcnyalós fotója Stana Alexandrával

Evelin sem unatkozik, aki hónapok óta szerelmes, és nagyon úgy fest, hogy ez a kapcsolat abszolúte hosszú távra szól, jó látni, hogy a fiatal lány ennyire boldog, már igencsak megérdemelte a rengeteg fájdalom után.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.