Gáspár Evelin elárulta, mikor szokott sírni

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
not image

Hujber Dávid

2021.július.22 - 15:17

Gáspár Győző idősebbik lánya arra a kérdésre is válaszolt, hogy általában min szokta magát elsírni, mi az a pont, amikor úgymond betelik nála a pohár.

Gáspár Evelin gyerekkora óta kamerák kereszttűzében él, így bőven volt ideje hozzászoknia ehhez a környezethez. Nyilván, mint mindenek, ennek is vannak előnyei és hátrányai, miközben sokat tanul az ember.

Evelinnek is voltak mélypontjai, amikor fel kellett állnia a padlóról, de ezt eddig minden alkalommal meg tudta tenni. Minden egyes ilyen felállás után csak erősebbé vált, és szerinte a sírás nem a gyengeség jele.

Sokan valóban a gyengeséggel párosítják össze, de ez helytelen, és Evelin sem igazán érti, hogy egyesek miért gondolják ezt. Instagram oldalán kérdezték meg tőle, hogy általánosságban mi az a pont, amikor elsírja magát, kiengedi a könnyeit.

Tóth Andi rendesen berúgta az ajtót ezzel a mega-szexi szettjével

„Régen nagyon sírós típus voltam, de egy ideje nagyon kemény lettem ilyen téren.” – kezdte a válaszában Evelin. „Akkor sírok, ha lelkileg telítődtem. Úgy gondolom, a sírás egy jó dolog.” – hangsúlyozta a sztár.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.