Dollár
383,19 Ft
Euró
392,47 Ft
Font
464,06 Ft
Bitcoin
24,818 $

Dráma az asztalnál, Gáspár Evelin ebből már nem kért, Virágnak nem tetszett a dolog

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. november 30. - 12:45

Történt ugyanis, hogy a család ebédelni ment, majd kiderült, hogy Győzike nem vitte magával a pénztárcát, de ez Gáspár Beát nem különösebben lepte meg, míg Gáspár Evelin elsőként távozott.

A Gáspár-család nagy kalandra szánták el magukat, közös nyaralásra mentek belföldön, bár eleinte úgy tűnt, hogy Evelin nem lesz ott az úton. Végül az utolsó pillanatokban megérkezett, és borultak a tervek.

Soron kívül Továbbra sem kapják meg a támogatást a független benzinkutak, elkerülhetetlennek tűnik a sztrájk

Miután nagy nehezen sikerült kitalálniuk a dolgokat, sorra jöttek a problémák, és szinte már mindenkinek elment a kedve az egésztől. Győzike azonban igyekezett egyben tartani a dolgokat, ám most ismét gondjai akadtak.

Az ebéd végén tudatosult benne, hogy nincs nála a pénztárcája, és ugye a számlát rendezni kell. Egy közeli egri csárdába látogattak el, ahol jókat ettek, de a végjáték nem úgy sült el, mint azt gondolták.

Baukó Éva bajba kerülhet? Reagált az RTL Klub a szivárogtatásokra

Evelin nem volt különösebben szívbajos, elsőként hagyta el az asztalt, mert nem akarta magát plusz költségekbe vágni, és úgy volt vele, hogy az apja meghívta, akkor nyilván rendezze ő a dolgokat.

Bea nem számított arra, hogy Győző nem hoz magával pénztárcát, először azt hitték, hogy elveszett, de csak a szállodában maradt. Győzike megbánóan nyilatkozott a LifeTV stábjának, hogy csalódott a helyzet miatt.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.