Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,462 $

Gáspár Evelin és szerelme már ünnepi hangulatban vannak

Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Evelin és Attila is izgatottan várják az ünnepeket, hiszen alig pár hét, és újra itt a szenteste, az év legjobban várt eseménye.

A karácsony a többség számára nagyon különleges, mely a gyerekkorunkat is felidézi, míg gyerekként nyilván arra vár az embere, hogy kibonthassa az ajándékait. Ez az idő múlásával megváltozik, és sokkal inkább fogunk annak örülni, hogy adhatunk.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

Sokfajtaképpen adhat az ember, akár lelki szinten is, mert egy rövid beszélgetés ugyancsak lehet nagy ajándék. Legyünk tekintettel másokra, és becsüljük meg azt, amink van, főként a szeretteinket.

Evelin is ezt teszi, hálás azért, hogy Attila a párja, amit a Párharc ideje alatt is elmondott. A verseny csak megerősítette a kapcsolatukat, azóta is együtt vannak, és természetesen közösen fognak ünnepelni.

Nehéz őket elképzelni külön, abszolúte összeillenek, és remek a hangulat közöttük. Végre egy pár, akik őszintén szeretik egymást, és önmaguk lehetnek, nem kell szerepeket játszaniuk egy kapcsolatban, mint azt teszik oly sokan.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2