Dollár
390,86 Ft
Euró
407,94 Ft
Font
472,81 Ft
Bitcoin
16,245 $

Gáspár Evelin szerelme a Párharcban: „Te vagy a tanult asszony”

Fotó: Instagram/Párharc
not image

Hujber Dávid

2022. október 4. - 01:10

Úgy tűnik, nemcsak más sztárokkal lesznek feszültebb pillanataik Gáspár Evelinéknek, hanem egymással is a Párharc első évadában.

Hónapokkal ezelőtt forgatták le a Párharc első évadát, amiben sztárpárok feszülnek egymásnak, és olyan játékok alatt teszik ezt meg, hogy eláll az ember lélegzete. Egyre többet mutat meg ebből a TV2, rendkívül látványosak az előzetesek, amik egyúttal sokat is ígérnek.

Soron kívül Menczer 10 pontban üzent Gyurcsánynak: ez a legnagyobb különbség Orbán és közte

Minden okunk megvan arra, hogy dörzsöljük a tenyerünket, mert ez kemény menet lesz, és nem kizárt, hogy lesznek komolyabb viták a sztárok között. Kulcsár Edina és G.w.M. is ott van a mezőnyben, akik akkor még csak nem is sejtették, hogy nem sokkal később kiderül, közös gyermekük lesz.

A forgatások alatt azonban még nem volt várandós Edina, emiatt nem tudta vállalni a Dancing with the Stars harmadik évadát. Végül Berki Mazsi ugrott be a helyére, ami nem lesz könnyű, mert elég nagy hátránnyal szállt be, ráadásul meg is sérült.

Szintén nagy névként szerepelnek a Párharcban Gáspár Evelinék, akikre ugyancsak nagyon sokan kíváncsiak. Hosszú hónapok óta van együtt a párjával Evelin, ám így még őket biztosan nem láthattuk, és minden bizonnyal életük egyik nagy közös élményén vannak túl.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.